Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ausztria, Svájc, Németország képes leírás - Úti kalauz.tlap.hu
részletek »

Ausztria, Svájc, Németország - Úti kalauz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utikalauz.tlap.hu » Ausztria, Svájc, Németország
Keresés
Találatok száma - 12 db
A Nibelungok útja

A Nibelungok útja

A Nibelung-éneket a 13. században ismeretlen szerző foglalta írásba, miután már évszázadokon keresztül szájról-szájra járt a történet. Egy mítosz árulásról és hűségről, szerelemről és gyűlöletről, szerencséről és szerencsétlenségről. A kulturális útvonal három országon halad keresztül, Németországon, Ausztrián át és Magyarországon Esztergomnál ér véget.

Ausztria

Ausztria

Üdülés Ausztriában - A hivatalos útikalauz - Kultúra, nevezetességek, természet, heygvidékek, wellness, sport, építészet, kerékpározás, gasztronómia, művészetek, zene, felfedezés, keresés és foglalás.

Ausztria Kalauz

Ausztria Kalauz

Aktív pihenés és nyári szabadság az Alpok igazán vadregényes tájai között a közeli Ausztriában. Fedezze fel családjával, barátaival a közeli alpesi paradicsomot a szomszédoknál. Profi vendéglátás és bámulatos látnivalók, ezzel várja Ausztria az aktív pihenést választókat, ihazi felfrissülés az osztrák Alpokban.

Bécs

Bécs

Részletes ismertetőt kaphatunk Bécs nevezetességeiről, látnivalóiról, gasztronómiájáról, művészeti életéről, programokról, rendezcényekről, világörökségi színhelyekről, szórakozási lehetőségekről, stb.

Bécs és a Stephansdom legendái

Bécs és a Stephansdom legendái

A legenda szerint Hans Puchsbaum, a kőfaragó beleszeretett Máriába, a dómépítő mester lányába. Hans von Prachatitzt, a dómépítőmester azonban lányát egy gazdag polgárhoz szerette volna feleségül adni. Ennek ellenére adott a fiatal Puchsbaumnak egy lehetőséget. Eszerint az északi tornyot egy év alatt olyan magasra kellett építenie, mint amilyen a déli torony volt. Puchsbaum tudta, hogy ezeket a feltételeket lehetetlen teljesíteni, mégis belement a dologba.

Bécs látnivalói bemutatása

Bécs látnivalói bemutatása

A Schönbrunn Bécs, és egész Ausztria legismertebb látványossága. Az Osztrák-Magyar Monarchia volt kastélya, 'Ausztria Versailles-a', egykor az udvari élet központja ma már bárki számára látogatható. A Stephansdom Bécs fő vallási épülete, valamint a város egyik szimbóluma, és egyben Ausztria legjelentősebb gótikus épülete

Deutschland Tourismus

Deutschland Tourismus

Németország hivatalos turisztikai oldalai. Részletes és hasznos információkkal az országról, tartományokról, vidékeiről, világörökségi színhelyeiről, nemzeti parkokról, városokról, szállás és szórakozási lehetőségekről.

Irány Németország

Irány Németország

Nálunk mindent megtalálsz ami csak érdekelhet ha kivándorolni készülsz vagy kint szeretnél rövidebb-hoszabb távon munkát vállalni Németországban. A beilleszkedési nehézségektől, a munkakeresésen és az albérlet keresésen át a munkavállalás feltételein keresztül a szórakozásig. Kedvelt szolgáltatásunk a külföldi munkát ajánlók feketelistája aminek köszönhetően már nagyon sokan kerülték el a lehúzásos módszert alkalmazó munkaközvetítőket de rengeteg más, szolgáltatásunk van még, így például a telekocsi kereső, ingyenes apróhirdetés vagy jelentkezés a németországi munkát kínáló munkaközvetítők adatbázisába lehetőség. Minden szolgáltatásunk ingyenes, gyere próbáld ki valamelyiket Te is!

Németország

Németország

A hazánkhoz is oly közel fekvő Németország mint turisztikai célpont is egyre népszerűbb a magyar utazóközönség körében. Legtöbben az Októberfestet, a Neuschwansteini kastélyt vagy a Brandenburgi kaput említik ha Németország kerül szóba. Ha odautazunk azonban ezeken kívül még mérhetetlen élmény és látnivaló vár ránk, akár a természetbe, kulturális vagy családi nyaralásra vágyunk. Mesés várak és pompás kastélyok, misztikus erdők és csodás hajókirándulások, szabadidő és témaparok, elegáns városok kiemelkedő kulturális ajánlattal, tradíciók, fesztiválok és ünnepek mindez hatalmas vendégszeretettel fűszerezve. Fedezze hát fel e széles kínálatot, és nyerjen oldalunk által betekintést a német desztináció rejtelmeibe!

Hirdetés
Svájc

Svájc

"Svájc a béke szigete. E különös országban négy különböző nyelvet beszélő nép él egymás mellett, a középkor óta szoros szövetségben. A sok tekintetben egyedülálló kis államalakulat létrejöttére a svájci múltat megvilágító történelem ad választ. " Információk az ország kultúrájáról, művészetéről, látnivalóiról és még sok hasznos dologról.

Virtuális túra a Wartburg várban - Eisenach

Virtuális túra a Wartburg várban - Eisenach

A Wartburg vár Németország egyik legismertebb és legkedveltebb vára, amely 1999-ben felkerült az UNESCO világörökségi listájára. Valószínűleg 1067-ben Springer Lajos gróf alapította. A palota építését 1155-ben kezdték meg, így jelentős románkori értéket képvisel.

Wien - Online audio guide

Wien - Online audio guide

Laden Sie hier die gesamte Your Friend Stadtführung herunter. Zusammen mit unserem Stadtplan und ihrem Mp3-Player spazieren Sie dann durch Wien. Direkt vor den Sehenswürdigkeiten hören Sie einfach zu. Sie hören Infos zu Kultur und Geschichte, Insider Tipps zu Wien und erfahren auch wieso man in Wien auf keinen Fall Kaffee bestellen sollte. Nehmen Sie sich 2 Tage Zeit um gemütlich alle unsere 48 Sehenswürdigkeiten zu besuchen. Your Friend ist Ihr persönlicher Stadtführer auf Knopfdruck, und sicher die bequemste Art Wien kennen zu lernen.

Tuti menü