Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb európai országok képes leírás - Úti kalauz.tlap.hu
részletek »

Egyéb európai országok - Úti kalauz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utikalauz.tlap.hu » Egyéb európai országok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Anglia - London nevezetességei, utazási tippek

Anglia - London nevezetességei, utazási tippek

Utazási portálunkon a London városába utazóknak az általános információk (tömegközlekedés, telefonszámok, árak, Nagykövetség) mellett, utazási tippeket és tanácsokat adunk, valamint képekkel illusztrálva bemutatjuk London nevezetességeit (London Eye, Tower híd, Tate Modern, Tower of London, Westminster Apátság). Írásainkban feltüntetjük az elérhetőségeket, GPS koordinátákat, hivatalos weboldalakat, jegyárakat, és azokat a tömegközlekedési eszközöket, amelyekkel a nevezetességek is elérhetőek. Minden Londonban található nevezetességet képgalériákon keresztül is bemutatunk. London nevezetességei és látványosságai, a London Pass kártya használatával ingyenesen megtekinthetőek.

Európa nevezetességei

Európa nevezetességei

Járja be Európa legszebb tájait, akár weboldalunk segítségével, akár a valóságban.Honlapunkon megtalálja a legszebb európai városok bemutatását, látnivalóinak, nevezetességeiket, mindezt fantasztikus fényképekkel tarkítva, így egy igazán szemrevaló és hasznos utikalauzt olvashat honlapunkon.Koppenhága, Dublin, London, Párizs, Róma csak Önre vár.

Európai nyaralások

Európai nyaralások

Európa városai, csodálatos nyaralóhelyei és természeti csodái egyaránt kedvelt utazási célpontok. Itt a látnivalók, nevezetességek leírása mellett a legjobb hotelkeresőket lehet látni. Buszjegy, vonat és a repülőjegy akciók is szerepelnek. Wellness hotelek, gyógy-üdülőhelyek és kastélyok leírása is helyet kaphat itt. Írjon Ön is, nyerjen wellness belépőt, utazási kedvezményt vagy egy bécsi hétvégét ingyenes parkolással! Szállodák teljes online ajánlatainak ajánlója is itt a blogon az olcsó hosteltől a csúcs-luxusig.

Isztambul

Isztambul

A www.isztambul.org oldal Isztambul földrajzát, történelmét és turisztikai látnivalóit mutatja be olvasóinak. Isztambul az egyetlen két kontinensen fekvő város, a turisták kedvelt látogatóhelye. Az földrajzi és történelmi érdekességeken kívül Isztambul turisták számára fontos tudnivalóit is összegyűjtöttük. Ezek találhatóak a Látnivalók, a Gasztronómia, az Ünnepek és kultúra, a Közlekedés, illetve a Térkép aloldalakon. A Galériában rengeteg kedvcsináló isztambuli fényképet is megtekinthetnek. Reméljük, hogy hasznos információkat találnak az oldalon.

Stockholm

Stockholm

Az oldal a Stockholmba utazókat látja el mindenféle hasznos információkkal, amire az utazónak szüksége lehet: utazás, városnézés, szobafoglalás, hotelek, szállások, gasztronómia, éttermek, szórakozóhelyek, vásárlás. Szórakozás gyermekeknek. Ingyenesen látogatható múzeumok, látnivalók. Megismerkedhetünk a Stockholm kártya előnyeivel is.

Svédország

Svédország

Angol nyelvű oldalak Svédországról. Az ország hivatalos utazási és turisztikai oldala. Megismerkedhetünk az ország látnivalóival,k szálláslehetőségekkel, kirándulási lehetőségekkel. Fotógalériája is van az országról.

Utazás nyaralás infó

Utazás nyaralás infó

"Az Utazás nyaralás info a legrészletesebb magyar, egyszerre több országot, várost, és nyaralóhelyet bemutató útikalauz-oldal. Részletesen, fényképekkel mutatjuk be Európa, és a világ országait, városait, szigeteit, tengerpartjait, nyaralóhelyeit, és látnivalóit, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik még nem tudják, hol nyaraljanak, és azoknak is, akik már eldöntötték, de a kiválasztott helyről csak az utazási irodák prospektusainak pár soros leírásából tájékozódtak. Megismertetjük az adott helyeken lévő legjobb, legszebb, legizgalmasabb, "kötelező", ill. "ínyenceknek ajánlott" nevezetességeket, strandokat, éttermeket, üzleteket, szórakozóhelyeket. Hogy ne csak egy véleményt tartalmazzanak a cikkek, lehetőség van hozzászólásokra, és arra is, hogy mindenki leírja az élménybeszámolóját, minden útikalauz-oldal "Vélemények" rovatában. Interaktív térképek, a nevezetességek feltüntetésével is segítik az adott látnivalók könnyebb megtalálását. Minden országnál megkerestük a legolcsóbb, és legjobb szállást nyújtó oldalakat, így mindenki igényeinek, és pénztárcájának megfelelő szállás megtalálásában, és szállásfoglalásban is segítséget nyújtunk."

Tuti menü