Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Franciaország, Spanyolország, Benelux Államok képes leírás - Úti kalauz.tlap.hu
részletek »

Franciaország, Spanyolország, Benelux Államok - Úti kalauz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utikalauz.tlap.hu » Franciaország, Spanyolország, Benelux Államok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Amszterdam Infó

Amszterdam Infó

'A világ egyik legnagyszerűbb városa. Európa egyik legromantikusabb és legszebb helye csatornákkal, világhíres múzeumokkal és történelmi jelentőségű látnivalókkal. Amszterdam a tolerancia és sokszínűség városa. A nagyvárosok összes pozitívumával rendelkezik: kultúra, történelem, szórakozás, jó közlekedési viszonyok. Ugyanakkor viszonylag kis, csendes város, kevés közúti forgalommal, mely nagyrészben a csatornáknak köszönhető. Amszterdamban akárhova megy az ember az soha nincs messze.'

Hollandia

Hollandia

Hollandia nyugat-európai ország. Délről Belgium, keletről Németország, északnyugat felől az Északi-tengerhatárolja. A holland közjog különbséget tesz 'Hollandia' és a 'Hollandiai Királyság' között. A Hollandiai Királyság 3 részből áll: Hollandia, valamint Karib-szigetekhez tartozó Holland Antillák és Aruba. Belgium, Hollandia és Luxemburg szoros regionális együttműködését általában Benelux államokként említik.

Párizs

Párizs

A város elegáns és kacér, építészete csábító, az éjszakák pedig teli örömökkel és álmokkal. Párizs romantikája a legkőszívűbb turistát is megérinti. A művészet szerelmesei, az ínyencek, a városi csavargók és a gyerekes családok is megtalálják a magunknak való szórakozást és látványosságokat.

Utikalauz, utazási információk

Utikalauz, utazási információk

A weboldalon elkalauzoljuk Önt Európa leglátogatottabb és legnépszerűbb országaiba,Spanyolországba, Olaszországba, Görögországba,Horvátországba, Bulgáriába, Franciaországba ás Máltára.Kirándulási tippeket adunk és leírásokat ezen országok leglátogatottabb turistacélpontjairól.Általános információkat és természetesen egyedi tájékoztatást is nyújtunk a különböző országok látnivalóiról.A lapon bemutatjuk ezeknek az országoknak a legnépszerűbb városait és azokat a látnivalókat, amelyeket semmiképpen sem szabad kihagynia.A weboldalon fotókat is találhat Spanyolországtól, egész Görögországig, hogy kedvet csináljunk Önnek ezeknek a helyeknek a meglátogatásához.Reméljük, hogy sok információt tartalmazó oldalunk segítséget tud nyújtani Önnek, ahhoz, hogy nyaralását könnyebben meg tudja szervezni, de ha csak virtuálisan szeretne barangolni, akkor sem fog unatkozni.

Tuti menü