Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Románia képes leírás - Úti kalauz.tlap.hu
részletek »

Románia - Úti kalauz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utikalauz.tlap.hu » Románia
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az erdélyi Kárpátokról

Az erdélyi Kárpátokról

Románia 238.391 négyzetkilométeres területéből Erdélyre (románul Transilvania, Ardeal, németül Siebenbürgen) az ország nyugati határvidékével és a Bánsági tájjal együtt 99.800 négyzetkilométer esik (Románia területének 42,02 %-a).

Könyvek Erdélyről

Könyvek Erdélyről

Szeretne többet tudni Erdélyről, mielőtt odautazna? Ismerje meg Erdély csodálatos tájait, válogasson erdélyi szálláslehetőségeink közül! Erdély látnivalói bátran felveszik a versenyt Nyugat-Európa felkapott üdülőhelyeivel. Ha kedve támad saját szemével meggyőződni Erdély látnivalóiról, ezen a honlapon megannyi gyakorlati ismeretet találhat az utazáshoz. Ezidáig közel 550 települést töltöttünk fel az oldalra, 6.000 kép kíséretében, sok leírással, de tovább szeretnénk bővíteni. Örömünkre szolgál, hogy Erdélyben szerzett, sokéves tapasztalatunkat megoszthatjuk Önökkel.

Románia

Románia

Isten hozta Önöket Romániába. Országunk 237500 négyzetkilóméteren fekszik és 22,5 millió vendégszeretetéről híres ember lakja. Az 1989-es eseményeket követően fejlődésnek indult az ország. Érdemes eljönni ide, látni az élő hagyományokat, az egyszerű életet élő, nem egyszer, szinte érintetlen falvakat, a csodaszép hófödte csúcsokat, mély völgyeket, barlangokat a deltát és a tengert. Az oldalakon bátran navigáljanak. Az ikonok, sőt nem egyszer a képek is aktívak. Menőmanó lesz az Önök kalauza e nem mindennapi országban. Isten hozta Önöket Romániába!

Székelyföldi képek

Székelyföldi képek

E-book: Dr. Lévai Lajos: Székelyföldi képek. Kiadás éve: 1940. Székelyföld. Az iskola város. Református Tanítóképző. Székely Néprajzi Múzeum. Az iparváros. A székely anyaszék kincsei. Székelykapu. A székely rovásírás. A székely nép erdete. Az Orbán Balázs barlang. A Hargitai Opálbarlang. A torjai Kénbarlang.

Tuti menü