Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útifotók képes leírás - Úti kalauz.tlap.hu
részletek »

Útifotók - Úti kalauz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utikalauz.tlap.hu » Útifotók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Álmai körutazása Egyiptom és Erdély varázslatos tájain!

Álmai körutazása Egyiptom és Erdély varázslatos tájain!

Jó helyen jár, ha akár az ezer rejtélyt és megfejtésre váró titkot őrző Egyiptomot, a mesés szépségű Erdélyt, a meghökkentően izgalmas tájakkal és látnivalókkal megáldott Jordániát, vagy a nagyon kulturált Csehországot és az ő gyönyörű, számunkra szokatlan épségben és eredeti berendezésekkel, bútorokkal fennmaradt várait és kastélyait szeretné megismerni - ajánlatunkban ezeket mind megtalálja! Kérjük, tekintse meg saját szervezésű útjaink részletes programját, valamint a korábbi útjainkon készített fotóinkból és videóinkból csokorba gyűjtött ízelítőt és győződjön meg arról, hogy a 20 éves múltra visszatekintő kis irodánk igényes útjai valóban az Ön álmai szerint és kedvező áron lettek összeállítva!

Bern a macik városa

Bern a macik városa

Nagyon szép fotók Bernről, Svájc fővárosáról, a macik városáról. Bern Svájc fővárosa, adminisztratív központ, a svájci parlament székhelye. Bern helyett Svájc gazdasági központja Zürich, az ipari Basel, a nemzetközileg nyitott nagyváros szerepe pedig Genfre jutott. Bern belvárosa a tipikus svájci város városképével rendelkezik, és teljes egészében a UNESCO Világörökség része.

Fotók a világ minden tájáról

Fotók a világ minden tájáról

1223 fotó a világ minden tájáról: Ausztrália, Ausztria, Ciprus, Csehország, Dominikai Köztársaság, Egyiptom, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, India, Indonézia, Irán, Izland, Jamaika, Japán, Jordánia, Kanada, Kenya, Malajzia, Mauritius, Monaco, Nepál, Norvégia, Olaszország, stb.

Útifotó és útleírás

Útifotó és útleírás

Úti fotók és úti beszámolókat, útleírásokat láthatunk ill. olvashatunk az oldalon a világ minden földrészének számos országáról, városáról, tájegységeiről. Fotók és írások feltölthetők regisztrációval.

Útifotók

Útifotók

Kirschner Péter csodálatos útifotói: Kenya, Nairobi, Lake Nakuru, Bali Thaiföld, Írország, Dublin, Burren, Barcelona, Hongkong, Kenya, India, Agra, Jodhpur, Gurgaon, Marokkó, Isztambul, Flores.

Tuti menü